Naši proizvodi

Naši najbolji biološko – enzimski proizvodi pomoći će i omogućiti uredno funkcioniranje septičkih jama i bioloških pročišćivača te mastolova, ali i za borbu protiv najezde kukaca te obranu od agresivnih pasa!

SK3 Septik

U našoj ponudi imamo dokazano moćan biološko – enzimski preparat SK3 SEPTIK (za septičke jame i bio-pročišćivače) te PROTOX za što bržu razgradnju i eliminaciju masti (u kuhinjskim odvodima i mastolovima), koji vrlo učinkovito uklanjaju neugodne mirise, ubrzavaju razgradnju otpadnih tvari, poboljšavaju protočnost odvoda i drenažu, vraćaju biološku funkciju i produžuju vijek trajanja vaših septičkih jama te smanjuju pražnjenja i tako zorno štede vaše vrijeme i novac.

PROTOX

Prva značajna pojava uporabe je uklanjanje neugodnih mirisa. Preporuča se koristiti ga u komunalnim i sanitarnim poduzećima, hotelsko-ugostiteljskim objektima s kuhinjama i WC-ima – restoranima, picerijama, hotelima i motelima, apartmanima, vilama i kućama za odmor, domovima za starije te sličnim objektima. PROTOX snažno utječe na opću razgradnju otpadnih tvari i kvalitetnije održavanje protočnosti cjevovoda te u kombinaciji primjene sa SK3 SEPTIKOM na maksimalno moguće smanjenje razdoblja ispumpavanja septičkih jama i/ili bio-pročišćivača.

PROTOX

Prva značajna pojava uporabe je uklanjanje neugodnih mirisa. Kod nas ga koriste brojna komunalna poduzeća, hotelsko-ugostiteljski objekti s kuhinjama i WC-ima – restorani, pizzerije, hoteli i moteli, apartmani i kuće za odmor, domovi za starije te drugi slični objekti. PROTOX snažno utječe na razgradnju otpadnih tvari, na kvalitetnije održavanje protočnosti cjevovoda te u kombinaciji primjene sa SK3 Septikom na maksimalno moguće smanjenje razdoblja ispumpavanja mastolova i septičkih jama.

Supercat zamke

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom olovke MIŠ i ŠTAKOR SUPERCAT najmoćnije su na svijetu. Ukoliko je štetočina u vašem prostoru, zahvaljujući prirodnom i “vječnom” atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, bit će ulovljena u roku od 24 sata. Uklanjanje ulova iz zamke je higijensko i bez dodirivanja – s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i ulov će odmah ispasti iz mišolovke/štakor.

Ultrazvučni
rastjerivač
pasa

Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada agresivnog psa lutalice, sada ste u mogućnosti kod nas naručiti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA – moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse (ali i mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete. Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan.

Ultrazvučni
rastjerivač
pasa

Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada psa lutalice, sada ste u mogućnosti nabaviti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA. To je moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse, (djeluje i na mačke mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete. Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan.

LED
zaštita od
insekata

PREMIUM LED UREĐAJI švicarske tvrtke SWISSINNO vrlo učinkovito privlače i ubijaju leteće kukce, a da pritom ne koriste nikakve kemikalije niti otrove, ne proizvode nikakav dim ili miris niti zagađuju okoliš. Vanjski okviri ovih uređaja su vrlo atraktivnog izgleda i pogodni su za korištenje u svim stambenim i poslovnim prostorima.

Kupnjom više proizvoda možete ostvariti popust u brzoj i sigurnoj dostavi!

Privatnost podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.