Učinkovita zaštita od insekata

Premium LED uređaji

Švicarska tvrtka SWISSINNO je usavršila ove proizvode koji vrlo učinkovito privlače i ubijaju insekte i pritom ne koriste nikakve kemikalije niti otrove, ne proizvode nikakav dim ili miris niti zagađuju okoliš. Vanjski okviri ovih uređaja su vrlo atraktivnog izgleda i pogodni su za korištenje u svim prostorijama vašeg doma i poslovnih prostora.
Osim toga, ovi uređaji su vrlo učinkoviti za primjenu i u brojnim drugim objektima, kao što su: tvornice i uredi, trgovine i tržnice, mesnice i ribarnice, ljekarne i bolnice, a posebice su korisni i za restorane, terase, barove, vikendice, apartmane, motele i hotele te sve druge javne prostore koji imaju probleme s najezdom kukaca.

Učinkovito, ekonomično, ekološki prihvatljivo i posve sigurno za uporabu u svim prostorima vašega doma!
 • Uništavači kukaca su odmah spremni djelovati uporabom ultraljubičaste LED svjetlosti tako što na učinkovit način razne kukce, poput muha i komaraca, privlače na visokonaponsku mrežicu uređaja i tako ih odstrane iz Vaše blizine.
 • Čišćenje uređaja je vrlo lako i jednostavno.
 • Ultraljubičasto svjetlo ne predstavlja nikakvu prijetnju ljudima niti kućnim ljubimcima.
 • Moderna LED tehnologija osigurava najnižu moguću potrošnju energije i jako dug životni vijek proizvoda za razliku od dosadašnjih fluorescentnih lampi koje često troše dvostruko više energije i traju znatno kraće.
 • Zahvaljujući stalnim istraživanjima i poboljšanjima značajno je povećana i optimizirana učinkovitost mrežice visokog napona te je dizajnirana tako da korisnicima pruža potpunu sigurnost.
 • Naša PREMIUM linija UNIŠTAVAČA KUKACA u potpunost zadovoljava sve sigurnosne CE zahtjeve prema normi EN 60335-2-50u

Ovaj proizvod može biti vaš već od 19 € …!

Ponuda

U ponudi imamo niz uređaja koji mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe i ukloniti kukce iz Vaših stambenih i radnih prostora:
 1. Mini UNIŠTAVAČ KUKACA – 3W LED – predviđen je za prostor do 15 m2 – po cijeni od 19 € *
 2. UNIŠTAVAČ KUKACA – 3W LED – prostor do 20 m2 – po cijeni od 24 € *
 3. UNIŠTAVAČ KUKACA – 10W LED – za 40 m2 – po cijeni od 34 € *
 4. VANJSKI UNIŠTAVAČ KUKACA – 4W LED AKUMULATORSKI i PRENOSIVI (ima punjivu Li-Ion bateriju) – do 20 m2 – 69 € *
 5. UNIŠTAVAČ KUKACA – 24W LED – za veći prostor, do 80 m2 – 79 € *
 6. UV USISAVAČ KUKACA – 22W UV – za 80 m2 po cijeni od 54 €        _________________________                                                                                            *PDV i besplatna dostava uključeni su u navedene cijene!  

Kupnjom 2 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta

Privatnost podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.