SK3 SEPTIK

 Što je SK3 SEPTIK?

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septike jame te PROTOX (za brzu razgradnju masti u jamama, kuhinjskim odvodima i mastolovima restorana, pizzerija i kafića), koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljšava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac.

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Tko sve koristi SK3 SEPTIK?

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan, proizveden pod ISO certifikatom. Uporaba ovog preparata štedi vrijeme i novac, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave turizmom – iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor, bilo na moru ili u ruralnom okolišu. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu – među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići…

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Kako ga koristiti?

Primjena je laka i jednostavna – moguće ga je dozirati direktno u jamu ili koš jednostavnije kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan do dva puta mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame i broju korisnika.

Snimka zaslona 2022-03-20 203804

1 SEPTIK je 17 € (128,09 kn)

Kupite 2 komada za 33 € pa vam je i dostava besplatna!

Upute

UPUTE ZA PRVO DOZIRANJE:
  • do 6 m³ : ODMAH 4 vrećice  – potom 1 – 2 vrećice mjesečno
  • od 6 – 12  ili  18 m³ : 8 – 10 vrećica ODMAH  – potom 2 – 3 vrećice mjesečno
 
 UPUTE ZE KASNIJE DOZIRANJE:
  • za septičku jamu do 6 kubika – jedna vrećica mjesečno, za septičku do 12 kubika dvije mjesečno (ili jedna u svaka 2 tjedna), za 18 kubika – 3 vrećice mjesečno itd.
  • za veće septičke jame, preko 24 kubika – 4 mjesečno ili jedna vrećica tjedno i svakako korištenje tekućeg preparata PROTOX. 
 

Ako se bavite turizmom i/ili imate ozbiljne poslove vezane uz restorane, domove za starije, mesnice, kafiće ili picerije, a uz to imate i septičku jamu ili bio pročišćivač, svakako uz SEPTIK započnite koristiti i PROTOX (1 litra koncentrata je 34 €). Osim toga, za tvrdokorne naslage i zapuštene septičke jame imamo u ponudi i WWTabs tablete kisika (170 g = 10 €) za primjenu jednom tjedno. Slobodno nam se obratite za savjete kako iskoristiti maksimum iz otpadnih sanitarnih voda…

 

POPUSTI – SAMO KOD NAS!

Jedan SK3 SEPTIK možete naručiti kod nas po maloprodajnoj cijeni od 17 € (PDV je uključen u cijenu). Svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi je jeftinije pa su tako dva pakiranja u istoj narudžbi 33 €, tri su komada 49 , četiri su 65 , no već pet pakiranja su samo 80 , a šest SK3 Septika dobijete za 95 € itd. Dakle, za sve daljnje i veće narudžbe odobravamo dodatne popuste – slobodno pošaljite sms ili mail/upit.

Za dva i više naših SK3 Septika dostava je kod nas uvijek BESPLATNA! To znači da ćemo vam dva i više SK3 Septika na Vašu adresu dostaviti na naš trošak! 

Platiti naručeno kod nas možete POUZEĆEM (tek kod isporuke pošiljke) ili PONUDOM (internet bankarstvom) pa slobodno zatražite ponudu na vaš mail. Nakon uplate pošaljete presliku uplate na mail (septum.hr@gmail.com) ili obavijest sms-om na 091/3024-951 i naručeno stiže u najkraćem roku kod Vas!
Kod plaćanja PONUDOM nemate više nikakvih troškova, no kod dostave POUZEĆEM najčešće Hrvatska pošta naplati neki iznos (3,32 posto ili 1-2€) za poštarinu slanja novca na naš transakcijski račun… Ako koristite IB obratite nam se i zatražite ponudu..

 

 

 

Kupnjom 2 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta

Privatnost podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.