SK3 SEPTIK

 Što je SK3 SEPTIK?

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septike jame te PROTOX (za brzu razgradnju masti u jamama, kuhinjskim odvodima i mastolovima restorana, pizzerija i kafića), koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljšava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac.

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Tko sve koristi SK3 SEPTIK?

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan, proizveden pod ISO certifikatom. Uporaba ovog preparata štedi vrijeme i novac, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave turizmom – iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor, bilo na moru ili u ruralnom okolišu. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu – među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići…

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Kako ga koristiti?

Primjena je laka i jednostavna – moguće ga je dozirati direktno u jamu ili koš jednostavnije kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan do dva puta mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame i broju korisnika.

Upute

UPUTE ZA PRVO DOZIRANJE (veličina jame: prva šok doza – doza održavanja):

  • do 6 m³ : ODMAH 4 vrećice (po 30 g) – POTOM 1 – 2 vrećice mjesečno
  • preko 6 m³ : 8 vrećica ODMAH  – POTOM 2 – 3 vrećice mjesečno

UPUTE ZA KASNIJE DOZIRANJE (veličina jame: prva šok doza – doza održavanja):

  • 6 vrećica po 30 grama – doziranje po kubikaži septičke jame

Jedan SK3 SEPTIK možete nabaviti kod nas po cijeni od 125 kn (PDV je uključen u cijenu), a svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi platit ćete samo 105 kn. Dakle, dva pakiranja u istoj narudžbi su 230 kn, tri su 330 kn, a četiri pakiranja su samo 420 kn, no pet pakiranja je samo 500 kn itd.

Za dva i više naših proizvoda dostava je besplatna!