SUPERCAT proizvodi

SUPERCAT mišolovke i štakorolovke

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT najmoćnija je na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i “vječnom” atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je vrlo lako, higijensko i bez dodirivanja – s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna čak i za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje – u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni već od 6 €. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti i  zamjenske mamce (6 komada u pakiranju) pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Vrlo prepoznatljivog i lijepog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu i, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

1 par/2 komada dobijete za samo 6 €!

Cijena

Cijena jedne štakorolovke je samo 11 €.

Po istoj cijeni dostupni su i zamjenski mamci za ove štakorolovke (3 komada u pakiranju) pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

Kupnjom više proizvoda možete ostvariti popust u brzoj i sigurnoj dostavi!

Privatnost podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.