Ultrazvučni rastjerivač pasa

Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada psa lutalice, sada ste u mogućnosti nabaviti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA. To je moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse, (djeluje i na mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete ili ozljeda. Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan. Ovaj savršeno dizajnirani utrazvučni rastjerivač pasa može biti jako koristan za poštare, policajce, vatrogasce, trkače, bicikliste, rekreativce i starije osobe, ali i za sve koji se osjećaju nelagodno kada se u njihovom okruženju nalaze nesocijalizirani psi. Uređaj se može koristiti i kao pomoćni alat za trening pasa te za poboljšanje njihovog ponašanja i smanjenje laveža.

Pritiskom na gumb uređaja stvara se zvuk vrlo visoke frekvencije te se počinje odašiljati u željenom pravcu, dakle, prema agresivnom psu. Ovaj zvuk nečujan je većini ljudi, ali je iznimno iritantan psima i sličnim životinjama. Osim toga, zvuk ovog uređaja pažljivo je kalibriran kako bi najiritantniji bio upravo psima, koji često bezrazložno napadaju ljude ili vašeg kućnog ljubimca. Istog momenta kada pas čuje ovaj zvuk, preplaši se i udalji od vas. Zvuk ovog uređaja nije štetan za pse, te im neće oštetiti sluh.

Korištenje ovog uređaja je jednostavno i lako – usmjerite ga prema životinji koja bi vas mogla napasti i pritisnite gumb. Uređaj je jednostavan za korištenje te je učinkovitiji i sigurniji od prim. suzavca. Najefektivniji na udaljenosti od 2 do 5 metara, iako radi i na većoj udaljenosti, jer pas može čuti ultrazvuk i do 12 metara. Na ovaj način niste primorani uređaj koristiti samo u slučaju napada već i u slučaju prevencije, otklanjanja potencijalnog napada, jer sigurnost nam je svima na prvom mjestu.

Uređaj se koristi prvenstveno radi vaše zaštite, posebice ukoliko se krećete u susjedstvu gdje se napad psa može očekivati ili čest boravite u prirodi, a osobito ukoliko se bavite trčanjem ili vozite bicikl i slično. Iako je uređaj prije svega kreiran radi vaše osobne zaštite, isto tako je dobar i kod obuke pasa i to za jačanje usmenih i fizičkih zapovijedi, ali i za uvježbavanje uvjetovanog refleksa te u projektima stvaranja podražaja. Onog trena kada želite da vaš kućni ljubimac prestane s određenom radnjom, dovoljno je samo na par sekundi lagano i kratko pritisnuti gumb uređaja. Ukoliko psa, primjerice, učite da se ne penje na namještaj ili da ne vrši nuždu na određenom mjestu, pritisak na gumb, uz neku prepoznatljivu riječ zabrane, jasno će mu dati do znanja da to ne smije raditi.

Za samo 33 € je vaš! 

Upute

Uređaj najučinkovitije djeluje na nepoznate pse lutalice, na nedruželjubive i agresivne pse. Uporaba na poznatim, pitomim, pasivnim i druželjubivim psima ili na svojem vlastitom psu obično ne daje zadovoljavajuće rezultate. Isto tako, na učinkovitost uređaja može utjecati više čimbenika: udaljenost od psa, zdravstveno stanje i sluh psa, dob, temperament, vrsta dresure, buka itd.

Valja zapamtiti – ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA u potpunosti je siguran za vašeg kućnog ljubimca! Zato, ne dopustite agresivnim psima da vam se približe – zaštitite sebe i svog kućnog ljubimca!

Kupnjom 2 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta

Privatnost podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.